Videoforce Scandinavia er partner og leverandør Wallboard Display systemene i Norge og Sverige.
I tillegg selger vi alle typer skjermløsninger fra små 7-10″ skjermer med og uten touch til LED storskjermer med størrelse på flere hundre m2. Vi har skjermer for både utendørs og innendørs bruk. Under har vi beskrevet noen av løsningene våre. Ta kontakt med oss for assistanse til å finne en skjerm som dekker deres behov.

Infoskjermer

Vi benytter skjermer fra anerkjente produsenter som LG og Samsung. I tillegg importerer vi spesielle løsninger direkte fra fabrikker i Kina

Skybasert

Wallboard Display er 100% sky-basert og våre kunder behøver ikke egen server for å benytte løsningen. Om det allikevel er ønskelig med en intern server er dette også fullt mulig.

Infokiosker

Vi leverer interaktive informasjons- og selbetjenings-kiosker, bestillings-automater i flere skjermstørrelser med og uten touch.

Grafisk design

I samarbeid med designpartnere kan vi bistå våre kunder med utarbeidelse av profil for info-skjermer samt utarbeide et mal-sett som gjør det enkelt å publisere innhold til skjermene.

Storskjermer

Vi tilbyr LED storskjermer i alle størrelser for bruk innendørs og utendørs. For ytterligere informasjon se www.concelo.no.

Templates

Wallboard Display har full støtte for maler i alle varianter. Vi bistår gjerne i utarbeidelse av et mal-sett tilpasset bedriften.

Programvare

Wallboard Display Player programvare kan installeres på de fleste typer Windows og  Android enheter. Mulighet interaktive løsninger på touch skjermer.

Players

En player kan være en standard windows PC eller en Android enhet som kobles direkte til en skjerm via en HDMI kabel. Android versjonen har også støtte for  mobiltelefoner, nettbrett og TV-bokser.