Ny og kraftig oppdatert versjon av Wallboard lanseres nå.

Wallboard v1.8

I løpet av uke 25 vil Wallboard bli oppdatert til versjon 1.8. Dette er en omfattende oppdatering med en rekke nyheter og forbedringer.
En av de største endringene som er mest synlig for brukerene er nok selve grensesnittet som er kraftig oppdatert og som nå vil fremstå mye mer oversiktlig og brukervennlig.

Nytt brukergrensesnitt for Content Editor og Loop Editor

Brukergrensesnittene til Loop og Content Editor er blitt redesignet helt fra bunnen for å forbedre både funksjonalitet og arbeidsflyt. Spilleliste-editoren vises nå som en kolonne på venstre side av skjermen (tilsvarende PowerPoint). Denne nye visuelle utformingen viser hvordan sider er organisert og gir en mye bedre oversikt av spillelistene (Content/Loop) . Formaterings-verktøyene for de forskjellige Elementene er flyttet til høyre side av skjermen. Nå kan også spillelistene, elementene og formateringsområdene minimeres for å gi rom for et større lerret.

Dette oppdaterte, profesjonelle brukergrensesnittet gir sluttbrukeren alle nødvendige verktøy og i en intuitiv layout. Nå er oppretting og styring av innhold enklere enn noen gang.

Microsoft og Google Cloud Integration

Sluttbrukere kan nå koble Wallboard-plattformen til sine Google- eller Microsoft-kontoer. Man kan koble Wallboard File Manager til din eller bedriftens valgte lagringsplattform (SharePoint, OneDrive eller Google Drive) og administrere filer fra ett sted.

Dette lar brukere koble separat lagrede bilder, videoer og mapper til Wallboard-innholdet.

Sharepoint-integrasjon åpner for ytterligere tilpasningsmuligheter med Sharepoint-lister og biblioteker.

Med Microsoft og Google sky-integrasjon eliminerer Wallboard behovet for å lagre innhold på flere plattformer, samtidig som antall personer som kan oppdatere innhold utvides.

Nytt veiviser-element (widget)

I versjon 1.8 er Wallboards veiviser-funksjonalitet utvidet med introduksjonen av en ny veiviser-widget som integreres med Mapwize. Mapwize er den fremste innendørs plattformen for å lage nye digitale tjenester i bygninger og arrangementer.
Kartene er enkle å bygge og enda enklere å integrere i Wallboard. Veiviser-løsningen gjør det mulig for brukere å opprette interessepunkter (POI), legge til søkefunksjonalitet og opprette “innholds-triggere” i Wallboard-brukergrensesnittet.
Bare dra og slipp veiviser-widgeten på arbeidsområdet, og koble den til Mapwize for å lage en fullt funksjonell, interaktiv veiviser-kiosk. Ingen tilpasset webutvikling kreves.

For mer informasjon om Mapwize, besøk www.mapwize.io.

Sikkerhetsforbedringer

Med flere og flere selskaper som bruker digital skilting og et økende behov for fjernstyring av systemer, har informasjonssikkerhet aldri vært viktigere. Hos Wallboard forstår vi at det ikke er nok å ha en robust løsning for digital skilting hvis det mangler viktige sikkerhetstiltak. Denne nye oppdateringen introduserer flere sikkerhetsforbedringer på bedriftsnivå for å beskytte sluttbrukerens verdifulle informasjon.

Disse inkluderer:
– Keycloak SSO
– Innstillinger for passord policy
– Brute-Force Detection & Protection
– Store logg-forbedringer
– Søkbare logger
– Avansert lokal logg-samling og lagring med ELK-stabel
– Avanserte spørsmål i Kibana
– OWASP Topp ti etterlevelse
Disse nye funksjonene vil gi sluttbrukere verktøyene for å implementere sin digitale skilting på en sikker måte.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se den komplette listen over nye funksjoner som er oppført her.

Analysere innhold

I versjon 1.8 kan sluttbrukere nå feilsøke innhold med den innebygde innholds-analysatoren. Borte er de dagene med å gå gjennom innholdet i side etter side for å prøve å finne ut hva som kan forårsake et problem. Bare høyreklikk på innholdet det gjelder og velg “Analyser”. Content Analyzer vil deretter sjekke innholdet for eventuelle feil eller ikke-standard widgets. Innholdet vil motta et kompleksitets-poeng som indikerer størrelsen på innholdet og om maskinvaren kan takle belastningen. Med Content Analyzer har sluttbrukere nå en enkel måte å oppdage potensielle problemer uten behov for støtte for feilsøking av partner.

Måling av publikum

Man kan nå benytte sensorer for å måle publikums engasjement med digital skilting. Wallboard gir sluttbrukeren detaljert analyse når den er koblet til en sensor-aktivert skjerm.

Man kan spore forskjellige aktiviteter, for eksempel antall daglige seere og hvor lang tid den gjennomsnittlige brukeren brukte på å se på innholdet på skjermen. Disse dataene kan brukes til å vise dynamisk innhold som igjen kan øke både seertallet og hvor lenge besøkende ser på skjermen.

Komplett løsningsløsning for møterom

Med Wallboard 1.8 kan man nå lage integrasjon med kalendere. Man kan bruke nettbrett eller andre interaktive skjermer som kan monteres på utsiden av møterommet.
Møteroms-løsningen integreres med Google, Office 365 og Exchange-kalendere. Den er også kompatibel med RFID / NFC.

Brukere kan bestille, starte, utsette, flytte eller slette møter direkte fra skjermen. Med Wallboard får sluttbrukere verktøyene de trenger for å sikre at ansatte hele tiden god oversikt over hvilke møter som skjer og hvor.